Sök

Wibax Magazine

moln

Wibax fortsätter vara långsiktig partner för Piteå Elit

Piteå Elit, en framstående aktör inom längdskidåkning, och Wibax, en ledande hållbar kemikalieleverantör, är glada att meddela sitt fortsatta partnerskap för att främja idrott, miljö och hållbar utveckling. Samarbetet markerar ett betydande steg framåt för båda organisationerna.

Gemensam satsning på hållbar utveckling och framgång

Piteå Elits huvudsyfte är att främja längdskidåkningen i regionen och stärka idrottarna på deras resa mot Sverige- och världseliten. Föreningen är känd för sina idrottsliga framgångar, organisationens kompetens och den positiva atmosfären som präglar deras gemenskap.

Thomas Jonsson, ordförande för Piteå Elit, säger: ”Vi är stolta över att fortsätta med Wibax som vår långsiktiga partner. Deras engagemang för hållbarhet och respekt för miljön är i linje med våra egna värderingar. Tillsammans kommer vi att sträva efter att skapa en ännu starkare skidsport i vår region.”

Wibax är kända för sitt åtagande att leverera kemikalier och produkter med minimal miljöpåverkan. Genom att optimera resursanvändningen och minska negativ inverkan på klimat och miljö har de tagit ledarpositionen inom sitt område.

Jonas Wiklund, VD för Wibax koncernen, kommenterar samarbetet: ”Wibax och Piteå Elit har haft samarbete sedan 2017 och för oss känns det bra att fortsätta stödja Piteå Elits framgångar och bidra till en mer hållbar framtid.”

Partnerskapet mellan Piteå Elit och Wibax bygger på gemensamma värderingar av hållbarhet, engagemang och framgång. Det är ett spännande samarbete som förväntas gynna både idrottare och miljön i regionen.

Om Piteå Elit
Piteå Elit är en elitklubb inom längdskidåkning med fokus på att utveckla idrottare mot Sverige- och världseliten. Föreningen strävar efter att upprätthålla höga idrottsliga standarder samtidigt som den främjar en positiv och sammanhållen gemenskap. Piteå Elits värderingar är rotade i dedikation, hårt arbete och respekt för miljön.

Om Wibax
Wibax är en hållbar kemikalieleverantör som arbetar för att minimera miljöpåverkan och optimera resursanvändningen. Med fokus på säkerhet, kvalitet och miljövänliga alternativ erbjuder Wibax marknadens mest effektiva logistiksystem för flytande kemiska produkter, biooljor och salter. De strävar efter att skapa hållbara lösningar som gynnar både kunder och miljö.