Sök

Wibax Magazine

moln

Wibax fick en fin andraplats i Årets Företagare Sverige 2022

Wibax fick en hedrande andraplats i tävlingen "Årets Företagare Sverige 2022" som arrangeras av Företagarna. David, Andreas och Jonas Wiklund fanns på plats på galan i Stockholms stadshus och tog emot det fina priset.

Juryns motivering lyder: ”Företagarna som började i norra Sverige har nu tagit över Europa. I en bransch som är kapitalintensiv och riskfylld har de vågat tro att det omöjliga är möjligt. Vi har sett en imponerande resa där de med ödmjukhet har mejslat ut och visat för andra vad entreprenörskap är. Med ett starkt driv och innovativ kraft är de ett föredöme inte minst på hållbarhetsområdet. God kemi genomsyrar hela företaget och det märks ända ut till kunden.”

– Vi är väldigt glada och stolta till utmärkelsen, otroligt kul och hedrande att vara med så långt och att faktiskt få en pallplats. Hoppas verkligen att alla våra kollegor och medarbetare känner sig delaktiga i det här, för vi har skapat det tillsammans. Vi är otroligt stolta och glada över det här priset som är ett bevis på att fler tycker om det vi gör, säger Jonas Wiklund, CEO Wibax Group.