Sök

Pressmeddelanden

moln
Pressmeddelanden
Filtrera: NyheterPressmeddelanden
Nyheter / Pressmeddelanden
Northvolts mobila energilager nästa steg i Wibax elektrifieringsresa

Med den mobila elbilsladdaren WiCharge med energilager från Northvolt kan Wibax ta nästa steg i elektrifieringen av fordonsflottan.
- Det här gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder elektrifierade leveranser utan att tappa i effektivitet, säger Jonas Wiklund, vd Wibax.

Nyheter / Pressmeddelanden
Jonas Wiklund är årets ledare i Norrbotten

Han är en engagerad ledare med framåtanda som tillsammans med medarbetarna har tagit företaget som startades av hans far till nya höjder. Samtidigt värnar han om de anställda och arbetsplatsen. Jonas Wiklund, vd för Wibax, är utsedd till Årets ledare i Norrbotten.

Nyheter / Pressmeddelanden
Northvolt väljer Wibax för strategiskt partnerskap

Northvolt bygger just nu Europas största batterifabrik med tillverkning av litiumjonbatterier för elbilar och lagring av energi. Bara några mil från fabriken i Skelleftehamn finns kemikalieleverantören Wibax som har valts för ett strategiskt partnerskap som kemikalieleverantör till batteritillverkningen.

Nyheter / Pressmeddelanden
Piteå-företag skapar 64 ton historia

Kemikalieleverantören Wibax har ända sedan starten fokuserat på hållbarhetsfrågor. Nu växlar företaget upp ännu ett steg – tillsammans med Scania lanseras en världsnyhet, en eldriven ADR godkänd lastbil som kan dra 64 ton, vilket är ett nytt rekord för elektriska lastbilar.

Nyheter / Pressmeddelanden
Jonas Wiklund, Wibax Group AB, utsedd till Norrlands främste entreprenör i EY:s utmärkelse EY Entrepreneur Of The Year!

Finalen i Skellefteå var den sjätte och sista av totalt sex regionfinaler under hösten. Samtliga vinnare från kvällens galafinal kommer att ställas mot vinnarna från de övriga fem finalerna när den stora Sverigefinalen går av stapeln i Stockholms stadshus i januari 2022. Den nationella vinnaren av huvudpriset EY Entrepreneur Of The Year representerar sedan Sverige i Monte Carlo i juni, där entreprenörer från hela världen gör upp om titeln som världens främsta entreprenör.

Nyheter / Pressmeddelanden
VD till Produktionsbolaget

Wibax som koncern är i en fortsatt stark utvecklingsfas med fokus på tillväxt inom alla delar så även på våra egenproducerade produkter. Vi stärker därför upp organisationen i produktionsbolaget ytterligare för att än bättre klara av våra framtida utmaningar på både kort och lång sikt. Vi hälsar Markus Holmlund välkommen som VD till Wibax Production AB!

1 2 3 5