Sök

Nyheter

moln
Nyheter
Filtrera: NyheterPressmeddelanden
Nyheter
Wibax expanderar transportverksamheten till Malmö

Wibax fortsätter att stärka positionen som en ledande leverantör av kemikalier och biooljor genom att utöka vår transportverksamhet till Malmö. Med en redan etablerad terminal för lagring i regionen introducerar vi nu egna tankbilstransporter vilket möjliggör en mer kostnadseffektiv och integrerad logistiklösning för våra kunder.

Nyheter / Pressmeddelanden
Gröna kemikalier ska driva omställningen

Mitt i den gröna omställningen, kanske i skymundan av de stora nyetablerade aktörerna, finns bolagen som gör förändringen möjlig.

Nyheter
Diesel byts mot el i norr

Tidningen Transportnytt har skrivit en artikel om våra planer på att fram till 2030 byta ut hela fordonsparken av tunga lastbilar till eldrivet, samt att vi även ska producera den el vi använder. Läs gärna hela artikeln, länk finns under bild.

Nyheter / Pressmeddelanden
Wibax Finland siktar på en framtid med eldrivna tankbilar och egenproducerad grön el

Wibax fortsätter sin offensiva satsning på elektrifiering för att nå målet om en 100 procent elektrifierad fordonsflotta till år 2030. Under andra delen av 2024 väntas Finlands första eldrivna ADR-godkända tankbil levereras till Wibax i Hamina.

Nyheter / Pressmeddelanden
Wibax expanderar – 60 nya kontorsplatser i Piteå

Wibax expanderar och bygger ut huvudkontoret i Piteå med ytterligare 60 nya kontorsplatser och det står nu klart att det blir BD Bygg som kommer genomföra byggnationerna.

Nyheter / Pressmeddelanden
Biobränslen vid tillverkningen av asfalt ger lägre koldioxidavtryck

Flytande biobränslen är ett effektivt sätt att minska koldioxidutsläppen från asfaltering. De gör asfalt både fysiskt och etiskt hållbar.

1 2 3 53