Sök

Nyheter

moln
Nyheter
Filtrera: NyheterPressmeddelanden
Nyheter
Wibax expanderar – 60 nya kontorsplatser i Piteå

Wibax expanderar och bygger ut huvudkontoret i Piteå med ytterligare 60 nya kontorsplatser och det står nu klart att det blir BD Bygg som kommer genomföra byggnationerna.

Nyheter / Pressmeddelanden
Biobränslen vid tillverkningen av asfalt ger lägre koldioxidavtryck

Flytande biobränslen är ett effektivt sätt att minska koldioxidutsläppen från asfaltering. De gör asfalt både fysiskt och etiskt hållbar.

Nyheter / Pressmeddelanden
Wibax säkrar tillgången till rent vatten i Piteåområdet

Wibax är glada att offentliggöra ett nytt samarbete med Pireva för implementering av den nya vattenreningsprodukten, WiALG i Piteå. Behovet av den här typen av produkter är stort, vilket gör Wibax till en viktig aktör inom samhällsberedskapen.

Nyheter / Pressmeddelanden
Wibax nästa steg – självförsörjande på el

Kemikalieleverantören Wibax fortsätter sin offensiva satsning på elektrifiering. För att nå målet om en 100 procent elektrifierad fordonsflotta till 2030, ligger nu fokus på att bygga laddinfrastruktur och planering för att tillföra den energi de själva behöver.

Nyheter
Wibax kvartersfest i Skelleftehamn

Det blev en solig och trevlig dag på terminalen i Skelleftehamn där vi träffade närboende och visade dem vår verksamhet och presenterade våra planer. Det bjöds på hamburgare och musikunderhållning, och de mindre besökarna kunde hoppa i hoppborg och göra kemiexperiment. Vi vill tacka alla besökare som gjorde så att vi fick en trevlig kvartersfest!

Nyheter / Pressmeddelanden
Wibax har fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies

Wibax har för tredje året i rad fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies 2024, som delas ut av Deloitte i samarbete med Nasdaq. Utmärkelsen tilldelas företag som visar på exceptionellt ledarskap och starkt engagemang för att skapa lönsam tillväxt.
- Wibax är ett av tjugo "Best managed companies" i Sverige, vi är så grymt stolta! Tack Deloitte för utmärkelsen!

1 2 3 53