Sök

Nyheter

moln
Nyheter
Filtrera: NyheterPressmeddelanden
Nyheter
Wibax Säkerhetskampanj – Tänk efter före

Vi jobbar aktivt med att förbättra vår säkerhetskultur och fokuserar på olika teman varje kvartal. Under Q1, år 2024 är temat "Tänk efter före". ​​​​​​​Med denna film vill vi visa att “tänka efter före” är lika viktigt oavsett om du är på jobbet eller på fritiden. För dig själv och för de du bryr dig om.

Nyheter
God Jul & Gott nytt år!

Wibax önskar dig, dina nära och kära en riktigt skön och vilsam helg och vi ser fram emot att tillsammans med dig möta kommande år. Den här julen hjälper vi till att hålla cancer borta från barn. Vi är stolta över att stötta @Barncancerfonden och deras livsviktiga arbete.

Nyheter
Transportföretagens nätverk för hållbara transporter

Magnus Sundström, Logistikansvarig Wibax Group, deltog i Transportföretagens nätverk för hållbara transporter under förra veckan. Mötet hölls i samband med eCom Expo mässan i Stockholm.

Nyheter
Wibax fortsätter vara långsiktig partner för Piteå Elit

Piteå Elit, en framstående aktör inom längdskidåkning, och Wibax, en ledande hållbar kemikalieleverantör, är glada att meddela sitt fortsatta partnerskap för att främja idrott, miljö och hållbar utveckling. Samarbetet markerar ett betydande steg framåt för båda organisationerna.

Nyheter / Pressmeddelanden
Wibax startar nytt bolag och söker vd

Målet är en 100 procent elektrifierad fordonsflotta år 2030. Nu presenterar Wibax ett nytt bolag som ska accelerera koncernens satsning mot en mer hållbar transportkedja: Wibax Energy AB. ”Vi går verkligen längst fram i det här”, säger Jonas Wiklund, koncern-vd.

Nyheter
Sweden’s Best Managed Companies

Wibax är stolta över att för andra året i rad fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies som delas ut av Deloitte. Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata svenska företag baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling. En oberoende jury har valt ut de 20 företag som får utmärkelsen i år.

1 2 3 49