Sök

Nyheter

moln
Nyheter
Filtrera: NyheterPressmeddelanden
Nyheter
Årets företagare på Piteå Business Awards!

Vi är så glada och stolta över att bröderna Wiklund tog hem segern i Årets Företagare på Piteå Business Awards!
Så här lyder motiveringen:
"Även om allt började i Piteå så gör bolaget numer affärer med flytande kemiska produkter och biooljor till basindustrin i hela Europa. Samtidigt som företaget växlat upp hållbarhetsarbetet och skrivit historia genom att introducera världens tyngsta ellastbil så donerar de en ambulans till Ukrainas offer. Årets företagare är Jonas, David och Andreas Wiklund, Wibax, ni utgör en grön stolthet för hela bygden."

Nyheter
Vinnare av Wibax tävling på Larvmässan

Vi vill tacka alla som har besökt Wibax monter i samband med Luleå Arbetsmarknadsvecka, LARV den 27 april på Luleå Tekniska Universitet. Vi genomförde en frågetävling om Wibax verksamhet där sju tävlande hade alla rätt så det avgjordes på utslagsfrågan. Vi säger stort GRATTIS till vinnarna Kristin och Josefin som vinner varsitt presentkort på mat för 1000 kr.

Nyheter
Wibax Årskrönika 2021

Läs gärna Wibax Årskrönika där vi har samlat en del händelser från år 2021.

Nyheter
Wibax fortsätter den strategiska tillväxten i Finland – förvärvar transportbolag

Wibax tar nästa steg i Finland och förvärvar åkeriet JJ Kuljetus Oy och tillhörande N-Logistics Oy. Därmed finns hela Wibax koncept med försäljning, lagring och transport nu i Finland, en viktig del i vår strategi.

Nyheter
Wibax nya hyttdekor

Vi har tagit fram en ny dekor till lastbilshytten som passar bättre till vår grafiska profil. Här ser ni hyttdekoren på vår skåpbil som även har fått en ny dekor på skåpdelen. Bilarnas hyttdekor kommer att bytas allteftersom på våra drygt 50 lastbilsekipage. Härligt med en klarblå himmel tillsammans med den fina dekoren. Visst blev det gnistrande snyggt?
Vi tackar alla inblandade på Ågrenshuset och Oh My!

Nyheter
Wibax donerar en ambulans för krigets offer i Ukraina

I samarbete med Garage 104 donerar Wibax en ambulans för att hjälpa krigets offer i Ukraina. Garage 104 jobbar med eventsjukvård och kommer nu att åka ned med en ambulans fylld med förnödenheter till Ukraina. Vi hoppas med detta kunna bidra och hjälpa behövande på plats i Ukraina.

1 2 3 44