Sök

Nyheter

moln
Nyheter
Filtrera: NyheterPressmeddelanden
Nyheter
Reformera miljöbalken

Miljöprövningsutredningen som presenterades den 14 juni hade i uppdrag att se över hur det nuvarande systemet för miljöprövning kan förändras för att uppnå en modernare och mer effektiv miljöprövning till gagn för en grön omställning. Wibax och IKEM tror dessvärre inte att utredningens förslag kommer leda till några väsentliga förändringar av tillståndsprocesserna, då grundproblematiken kvarstår. Nämligen att tolkningarna av de olika bestämmelserna görs av enskilda individer, där deras egna värderingar i viss mån spelar in.

Nyheter
Wibax fick guldmedalj i Ecovadis bedömning av företagets hållbarhetsarbete

Wibax Group har fortsatt rankats högt i Ecovadis bedömning av företags hållbarhetsarbete, där Wibax även 2022 tilldelats en guldmedalj. EcoVadis bedömer och betygsätter företags policyer, rutiner och handlingar relaterad till miljö, arbete och mänskliga rättigheter, etik och hållbar upphandling.

Nyheter
Wibax har visats på Times Square i New York

Wibax logga finns med på Nasdaq Tower tillsammans med de andra svenska företagen som blev utsedda till Sweden Best Managed Companies år 2022.

Nyheter
Wibax har fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies

Wibax har fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies, som delas ut av Deloitte i samarbete med Nasdaq. Utmärkelsen tilldelas företag som visar på exceptionellt ledarskap och starkt engagemang för att skapa lönsam tillväxt. Nytt för i år är ett genomgående fokus på hållbarhet.

- Riktigt kul och ytterligare ett bevis att vi är på rätt väg, säger Jonas Wiklund, CEO Wibax Group. Wibax är ett av tjugo "Best managed companies" i Sverige, vi är så grymt stolta! Tack Deloitte för utmärkelsen!

Nyheter
Wibax Års- och Hållbarhetsredovisning

Här kan du läsa mer om Wibaxkoncernens hållbarhetsarbete och årsredovisning för år 2021.

Nyheter
WIBAX KVARTERSFEST

Vi firade nationaldagen med en kvartersfest på Wibax depå i Skelleftehamn. Under dagen bjuds det på hamburgare, glass och kaffe men även livemusik, ansiktsmålning, hinderbana, kemiexperiment med Exploratoriet och guidad rundtur på Wibax. Vi vill tacka alla besökare för en riktigt trevlig dag!

1 2 3 45