Sök

Nyheter

moln
Nyheter
Filtrera: NyheterPressmeddelanden
Nyheter
Förvärv av terminal i Hamina

Wibax utökar terminalbeståndet i Finland genom förvärv av Hexions terminal i Hamina. Terminalen har en strategiskt viktig placering i ett expansivt område och är placerad i mitten av Wibax befintliga terminalområden i Hamina.

Nyheter / Pressmeddelanden
Jonas Wiklund är årets ledare i Norrbotten

Han är en engagerad ledare med framåtanda som tillsammans med medarbetarna har tagit företaget som startades av hans far till nya höjder. Samtidigt värnar han om de anställda och arbetsplatsen. Jonas Wiklund, vd för Wibax, är utsedd till Årets ledare i Norrbotten.

Nyheter
God Jul & Gott Nytt år!

Wibax önskar dig, dina nära och kära en riktigt skön och vilsam helg och vi ser fram emot att tillsammans med dig möta kommande år!
Den här julen hjälper vi till att hålla cancer borta från barn. Vi är stolta över att stötta @Barncancerfonden och deras livsviktiga arbete.

Nyheter / Pressmeddelanden
Northvolt väljer Wibax för strategiskt partnerskap

Northvolt bygger just nu Europas största batterifabrik med tillverkning av litiumjonbatterier för elbilar och lagring av energi. Bara några mil från fabriken i Skelleftehamn finns kemikalieleverantören Wibax som har valts för ett strategiskt partnerskap som kemikalieleverantör till batteritillverkningen.

Nyheter / Pressmeddelanden
Piteå-företag skapar 64 ton historia

Kemikalieleverantören Wibax har ända sedan starten fokuserat på hållbarhetsfrågor. Nu växlar företaget upp ännu ett steg – tillsammans med Scania lanseras en världsnyhet, en eldriven ADR godkänd lastbil som kan dra 64 ton, vilket är ett nytt rekord för elektriska lastbilar.

Nyheter
En spännande nyhet

På Lucia kommer vi att presentera en väldigt spännande nyhet. Missa inte när vi skapar 64 ton historia.

1 2 3 42