Sök

Nyheter

moln
Nyheter
Filtrera: NyheterPressmeddelanden
Nyheter
En spännande nyhet

På Lucia kommer vi att presentera en väldigt spännande nyhet. Missa inte när vi skapar 64 ton historia.

Nyheter
Jonas Wiklund, Wibax Group AB, utsedd till Norrlands främste entreprenör i EY:s utmärkelse EY Entrepreneur Of The Year!

Finalen i Skellefteå var den sjätte och sista av totalt sex regionfinaler under hösten. Samtliga vinnare från kvällens galafinal kommer att ställas mot vinnarna från de övriga fem finalerna när den stora Sverigefinalen går av stapeln i Stockholms stadshus i januari 2022. Den nationella vinnaren av huvudpriset EY Entrepreneur Of The Year representerar sedan Sverige i Monte Carlo i juni, där entreprenörer från hela världen gör upp om titeln som världens främsta entreprenör.

Nyheter
EY Entrepreneur Of The Year – Nu ska Norrlands främsta entreprenör koras!

Torsdagen den 2 december har entreprenörer från tio framgångsrika företag i Norrland chansen att prisas vid regionfinalen av EY Entrepreneur Of The Year. Jonas Wiklund, CEO Wibax Group är en av de entreprenörer som har chans att vinna regiontiteln och dessutom ta en plats i den nationella finalen i Stockholm.

Nyheter
Wibax samarbete med Skanska

Wibax Industrial har fått uppdrag från Skanska Skellefteå att bygga om en trailer till en mobil lagringstank för bioolja. Tankens volym är på 59 000 liter och tillverkad av syrafast material. Till tanken ingår ett system för säker inlastning för att minska risken för överfyllnad, dessutom ingår ett inlastningsfilter och elektrisk varmhållning.

Nyheter
Wibax erbjuder fossilfria landtransporter med HVO

För att lyckas med klimatomställningen måste vi tillsammans agera för att minska våra utsläpp och minska vårt beroende av fossila bränslen. Wibax arbetar målinriktat för att minska vårt beroende av fossila bränslen och strävar efter att vara ledande inom omställningen till tunga fossilfria landtransporter. Som en del i Wibax arbete mot minskat beroende av fossila bränslen erbjuder Wibax fossilfria landtransporter med HVO till sina kunder som vill minska sitt fossila avtryck*

Nyheter
Wibax Sverige besöker Wibax Finland

För ganska precis ett år sedan förvärvade Wibax 100% av aktierna i ett ledande finskt bolag inom lagring och hantering av flytande kemiska produkter och biooljor, Baltic Tank. Fusionen har gått bra trots att vi bara har kunnat mötas via digitala möten på grund av pandemin. Men till slut, lite drygt ett år senare blev det äntligen möjligt att göra ett fysiskt besök hos våra finska kollegor.

1 2 3 41