Sök

Nyheter

moln
Nyheter
Filtrera: NyheterPressmeddelanden
Nyheter
Transportföretagens nätverk för hållbara transporter

Magnus Sundström, Logistikansvarig Wibax Group, deltog i Transportföretagens nätverk för hållbara transporter under förra veckan. Mötet hölls i samband med eCom Expo mässan i Stockholm.

Nyheter
Wibax fortsätter vara långsiktig partner för Piteå Elit

Piteå Elit, en framstående aktör inom längdskidåkning, och Wibax, en ledande hållbar kemikalieleverantör, är glada att meddela sitt fortsatta partnerskap för att främja idrott, miljö och hållbar utveckling. Samarbetet markerar ett betydande steg framåt för båda organisationerna.

Nyheter / Pressmeddelanden
Wibax startar nytt bolag och söker vd

Målet är en 100 procent elektrifierad fordonsflotta år 2030. Nu presenterar Wibax ett nytt bolag som ska accelerera koncernens satsning mot en mer hållbar transportkedja: Wibax Energy AB. ”Vi går verkligen längst fram i det här”, säger Jonas Wiklund, koncern-vd.

Nyheter
Sweden’s Best Managed Companies

Wibax är stolta över att för andra året i rad fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies som delas ut av Deloitte. Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata svenska företag baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling. En oberoende jury har valt ut de 20 företag som får utmärkelsen i år.

Nyheter
Wibax Års- och Hållbarhetsredovisning

Här kan du läsa mer om Wibaxkoncernens hållbarhetsarbete och årsredovisning för år 2022.

Nyheter
Wibax elektrifierar den tunga logistikbranschen

Med flertalet sjö- och vägterminaler och en egen fordonsflotta transporterar Wibax kemikalier och biooljor till den nordiska marknaden. I sin nya satsning vill de uppnå en hållbar transportkedja – på riktigt. Med elektrifierade, tunga lastbilar och mobila laddstolpar utvecklar de nu logistikbranschen till det bättre.

1 2 3 49