Sök

Chaufför

moln

Din roll som yrkeschaufför på Wibax

Som yrkeschaufför hos Wibax arbetar du huvudsakligen med leverans av kemiska produkter, biooljor samt andra produkter som till exempel bitumen till våra kunder. Leveranserna utförs med våra moderna fordon bestående av tung lastbil och släp eller trailer som till stor del tas omhand av våra kunniga fordonstekniker i vår egen fordonsverkstad i Piteå. Du som chaufför är beredd på att vid behov utföra nödvändigt underhåll och service på fordonen samt förekommande terminalarbete.

Våra fordon och chaufförer är stationerade på sju orter runtom i Sverige och transportuppdragen utgår från stationsorten. I vissa fall kan även andra transportuppdrag ingå i dina arbetsuppgifter.

Anmäl intresse här

Hos Wibax får du bland annat:

Vad söker vi hos dig?

För att köra våra fordonsekipage behöver du ha CE-körkort samt giltigt yrkeskompetensbevis (YKB). Eftersom du kommer arbeta med transport av farligt gods är det meriterande om du har erfarenhet av liknande transporter, samt om du har ADR Tank.

Som chaufför är du en oerhört viktig och nödvändig del av leveranskedjan. Du är den som syns mest bland allmänheten, och den som träffar våra kunder allra mest. Vi värdesätter därför att du har en positiv attityd, tar ansvar för fordon och utrustning och gillar att ha ordning och reda omkring dig. Du är en god Wibax-ambassadör såväl i trafiken, hos kunderna och inom din arbetsgrupp. Du tänker säkerhet i alla steg och tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Stämmer detta in på dig? Då är du kanske vår nästa levande konkurrensfördel. Välkommen att ansöka till våra lediga tjänster, eller skicka in en spontanansökan  här>

Sunda och ansvarsfulla transporter

Wibax Logistics AB är ett komplett logistikföretag för flytande produkter och ett helägt dotterbolag i Wibax koncernen. Vi hanterar koncernens totala logistikbehov samt erbjuder logistiklösningar till externa kunder. Med strategiskt placerade terminaler i hela landet och en heltäckande tankbilsflotta kan vi erbjuda våra kunder kostnadseffektiva lösningar med bästa service.
Här kan du läsa mer om Wibax Logistikföretag>

* Förläggningen av arbetstiden kan variera mellan olika klockslag och dagar i den aktuella befattningen.

 

Anmäl intresse här