Sök

Kemisk systemrengöring

moln
Tillbaka till tjänster

Kemisk och mekanisk systemrengöring

Wibax har stor erfarenhet och kunskap inom kemisk och mekanisk systemrengöring med ett stort urval av rengöringsprodukter som har utvecklats av Wibax i nära samarbete med kunden och anpassad efter kundens utrustning.

Rengör för maximal effekt av alla system

Redan vid beläggningar på några tiondels millimeter så tappar plattvärmeväxlare i effektöverföring. Anläggningen drar mer energi i form av pumpenergi och försämrad överföring av energi mellan medierna i växlaren. Wibax rengöringsmetoder håller systemen rena och effektiva. Vi arbetar med stora system inom processindustrier och mindre system med plattvärmeväxlare eller tubväxlare.

Vi samarbetar med en av världens ledande tillverkare av utrustning för värmeväxling, Tyska GEA Heat Exchangers. Vår samarbetspartner GEA tillverkar och dimensionerar allt inom värmeväxling. Lödda och packningsförsedda plattvärmeväxlare, semi och helsvetsade plattvärmeväxlare. Genom samarbetet med GEA kan vi också erbjuda service och reservdelar såsom packningar, reservplåtar etc. och då också på övriga fabrikat av värmeväxlare som Alfa Laval, SPX, Sondex, Tranter med flera.

Wibax disponerar egen spolbil, CIP-anläggningar, Cleaning In Place och annan utrustning. Det gör att vi kan erbjuda en komplett och skräddarsydd lösning utifrån kundernas önskemål och behov och dessutom kombinera rengörings- och underhållsarbeten.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill veta mer om våra tjänster, kontakta oss.

Tillbaka till tjänster