Sök

Wibax Magazine

moln

Sweden’s Best Managed Companies

Wibax är stolta över att för andra året i rad fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies som delas ut av Deloitte. Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata svenska företag baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling. En oberoende jury har valt ut de 20 företag som får utmärkelsen i år.

Wibax har för andra året i rad mottagit utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies, som delas ut av Deloitte i samarbete med Nasdaq. Utmärkelsen tilldelas företag som visar på exceptionellt ledarskap och starkt engagemang för att skapa lönsam tillväxt.

– Vi är väldigt stolta över att för andra året i rad få ta emot utmärkelsen Sweden´s Best Managaed Companies. Det är ett bevis på att vår strategi och företagskultur inte bara är en pappersprodukt, utan något vi faktiskt lever efter varje dag.

Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata svenska företag baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling. Programmet grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runt om i världen. Sweden’s Best Managed Companies lanserades under 2018 av Deloitte och i år delas utmärkelsen ut för femte gången. En oberoende jury har valt ut de 20 företag som får utmärkelsen i år.

Vi är stolta över att dela ut utmärkelsen till dessa 20 bolag som alla visar på starkt ledarskap och välfungerade processer som bidrar till en positiv kultur och lönsam tillväxt. Det är så roligt att få fira deras framgångar och teamen som gör allt möjligt”, säger Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Best Managed Companies i Sverige.