Sök

Wibax Magazine

moln

Wibax samarbete med Skanska

Wibax Industrial har fått uppdrag från Skanska Skellefteå att bygga om en trailer till en mobil lagringstank för bioolja. Tankens volym är på 59 000 liter och tillverkad av syrafast material. Till tanken ingår ett system för säker inlastning för att minska risken för överfyllnad, dessutom ingår ett inlastningsfilter och elektrisk varmhållning.

– Detta uppdrag är vårt tionde samarbete med Skanska Industrial Solutions och den andra mobila tanken för bioolja som vi levererar till Skanska, säger Fredrik Nordström, CEO Wibax Industrial AB.

Wibax är en leverantör av bioolja och erbjuder helhetslösningar, allt från lagring till förbränning. Vi konverterar din anläggning och hjälper till med installation, igångkörning, optimering och utvärdering. Wibax levererar biooljor med egna tankbilar från terminaler strategiskt placerade längs hela Sveriges kust. Under år 2022 kommer vi även kunna erbjuda uthyrningstankar och värmeutrustning för att säkerställa kundernas drift under exempelvis underhållsarbeten. Läs mer här>>