Sök

Karriär

moln

Framgång för både dig som individ och företag

Wibax är ett framtidsinriktat företag i stark utveckling. Här finns många spännande tjänster och som medarbetare har du stora möjligheter att utvecklas och göra karriär. För att både företag och individ ska växa arbetar företaget aktivt med att attrahera, rekrytera, och behålla medarbetare med rätt kompetens.

Tjänster på Wibax

Det finns många olika yrken i koncernen. Processoperatör, service- och underhållstekniker, projektledare, administratör, ekonom, säljare, inköpare, tankbilsförare, terminalarbetare, logistiksamordnare och trafikledare är bara några exempel. Wibax satsar målmedvetet på utveckling inom alla områden från inköp och logistik till kundsamarbete, teknik, service samt produktion av egna starka produkter. Karriärmöjligheterna är stora och Wibax växer. För närvarande arbetar ca 290 personer i koncernen med en omsättning på ca 2 900 miljoner kronor år 2022.

Medarbetarnas resurser, framåtanda och engagemang har avgörande betydelse för företaget framgång och tillväxt. Vi har valt att samla våra värderingar, kunskaper och marknadsroll i ett begrepp som vi kallar God Kemi, och tillsammans med medarbetarna har WIBAX arbetat fram företagets värdegrund som finns att läsa under Corporate Image.

Är du intresserad av att arbeta inom Wibax? Klicka här