Sök

Wibax Magazine

moln

EY Entrepreneur Of The Year - Nu ska Norrlands främsta entreprenör koras!

Torsdagen den 2 december har entreprenörer från tio framgångsrika företag i Norrland chansen att prisas vid regionfinalen av EY Entrepreneur Of The Year. Jonas Wiklund, CEO Wibax Group är en av de entreprenörer som har chans att vinna regiontiteln och dessutom ta en plats i den nationella finalen i Stockholm.

Framgångsrika entreprenörer stimulerar ekonomisk tillväxt över hela världen. EY arrangerar årligen utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year i drygt 60 länder. Syftet är att synliggöra entreprenörer och öka intresset för entreprenörskap.

Efter en omfattande nomineringsprocess har det blivit dags för regionfinaler i den svenska upplagan av EY Entrepreneur Of The Year, en av världens främsta entreprenörsutmärkelser. Tio entreprenörer från Norrland kommer göra upp om priserna i en regionfinal i Skellefteå den 2 december. De entreprenörer som har chans att vinna regiontiteln och dessutom ta en plats i den nationella finalen i Stockholms stadshus är:

Förutom huvudpriset EY Entrepreneur Of The Year utses även vinnare i kategorierna Årets kvinnliga stjärnskott och Årets manliga stjärnskott, samt SEB:s pris Bästa internationella tillväxt. Vinnarna i de sex regionfinaler som genomförs under november och december möts i den nationella finalen i Stockholm 2022. Vid den nationella finalen utses även vinnare i kategorierna Årets sociala entreprenör och Family Enterprise Award. Den nationella vinnaren av huvudpriset EY Entrepreneur Of The Year kommer att representera Sverige vid EY World Entrepreneur Of The Year i juni, där entreprenörer från cirka 60 länder gör upp om titeln som världens främsta entreprenör.

Här kan du läsa mer om EY Entrepreneur Of The Year